Echilibru orientat

Echilibru orientat

O combinație între spații pline și goale Conceptul Tail - cu un inel plin în interiorul unui inel gol, cu o linie dreaptă deasupra - creează impresia de mobilitate fără complexitatea atașării de o structură mobilă.

Este conceput pentru a atârna din tavan și poate fi utilizat, în diferite numere și combinații, pentru a umple în mod elegant un spațiu gol mare. Coada metalică creează un simț de orientare și adaugă un caracter mai dramatic și personalitate.


Conectat la tavan

Coada poate fi poziționată în unghiuri și la înălțimi diferite, permițându-le arhitecților și designerilor să își definească propria viziune ludică. Cablul conectat la vârful inelelor suportă întreaga greutate, în timp ce cablul conectat la coadă definește unghiul. 

Inelul interior cu două fețe poate fi obținut dintr-o multitudine de plante stabilizate și mușchi colorat.

Elementele acoperite cu mușchi ajută la absorbirea zgomotului ambiental, reducând astfel zgomotul general al unui interior. Acest lucru contribuie la crearea unei atmosfere mai calme și mai liniștite.


Conectat la tavan
Dimensiuni


Personalizare

Finisaje în câmp electrostatic ale ramelor:

Oțel Corten
Oțel Corten
Auriu
Auriu
Negru mat
Negru mat
Alb mat
Alb mat

Umpluturi:

Licheni Reindeer Moss
Licheni Reindeer Moss
Mușchi Ball Moss
Mușchi Ball Moss
Forest
Forest

Reindeer Moss colors


Absoarbe zgomotul ambiental de deasupra

Absoarbe zgomotul ambiental de deasupra

Odată plasate într-un mediu de lucru, aceste produse ajută la liniștirea zgomotului ambiental și la reducerea sunetului general în interior la un nivel acceptabil de decibeli.

Mușchiul natural stabilizat asigură calități de netăgăduit de reducere a zgomotului, care au fost testate de un laborator certificat din Belgia.

Contact us