100% Natural 0% Intretinere

100% Natural
0% Intretinere

Proiectam si cream pereti verzi, separatoare, mobilier si diverse alte produse de design si arhitectura folosind o varietate de plante stabilizate 100% naturale.

Principala lor caracteristica este ca, spre deosebire de peretii vegetali vii, nu necesita niciun fel de intretinere, datorita procesului de stabilizare.

Bucurati-va de calitatile estetice si acustice fara egal ale naturii multi ani si fara nicio intretinere!Stabilizarea vegetala este un proces unic si ecologic. Tratamentul de conservare este realizat fara adaugarea de toxine, chimicale sau componente periculoase.

Iata o scurtă prezentare a procedurii:

 • Planta este culeasa manual in momentul ideal din punct de vedere al aspectului estetic, intr-un mod durabil, sustenabil pentru padure.
 • Aceasta planta proaspat recoltata intra intr-un proces brevetat pentru a absorbi un amestec specific dintr-o formula de conservare 100% vegetala si biodegradabila.
 • Lichidul de conservare inlocuieste seva si apa din interiorul plantei, formand efectiv un „stop-cadru” al naturii, creand un produs unic si pe deplin natural. Frunzisul sau muschiul stabilizat raman frumoase si neschimbate ani de zile, fara a fi nevoie de udare, de lumina naturala si de nicio alta forma de intretinere.

100% Natural 0% Intretinere

De la concept
la instalare

Cu ani de experienta, stim cum sa va sfatuim cu privire la cele mai bune alegeri care sa se potriveasca cerintelor dumneavoastra individuale, chiar din stadiul de conceptie.

Rezultatul: un produs care corespunde dorintelor dumneavoastra, instalat de noi sau, alternativ, care va este livrat in stare perfecta.

De la concept la instalare
De la concept la instalare


Fie ca doriti un logo vegetal, un perete verde, rame sau o combinatie a acestora si multe altele, va putem ajuta. Echipa noastra de profesionisti va avea grija de proiectul dumneavoastra pana cand veti fi complet multumit.

Studiem fiecare cerere de proiect si oferim estimari gratuite, asa ca nu ezitati si contactati-ne!


Solutiile acustice nu au aratat niciodata atat de natural

Solutiile acustice nu au aratat niciodata atat de natural

Produsele noastre sunt special concepute pentru a absorbi zgomotul in mod natural. Toate sunt realizate folosind muschi stabilizat, beneficiile acustice situandu-se in prim-planul procesului creativ.

Un laborator certificat ne-a furnizat rapoarte detaliate care demonstreaza calitatile de necontestat ale muschiului natural stabilizat de a reduce zgomotul.


Secretul unui interior de birouri bine echilibrat nu sta doar in aspect si functionalitate, ci si in sonoritatea sa. In multe birouri si spatii de lucru zgomotul de fundal depaseste cu mult nivelul recomandat de 45 decibeli.

Rezultatul? Scaderea concentratiei, niveluri reduse de productivitate, dureri de cap, stres si disconfort.

Solutia este sa se reduca acest zgomot ambiental, iar acest lucru este realizat cel mai bine cu elemente acustice care reduc propagarea sunetului, reverberatia si ecoul.

Odata plasate intr-un mediu de lucru, produsele noastre ajuta la atenuarea zgomotului ambiental si la reducerea sunetului general in interior la un nivel acceptabil de decibeli. 

Suna bine, arata bine si va ajuta sa va simtiti bine.


Solutiile acustice nu au aratat niciodata atat de natural
Descoperiti produsele noastre

Colectie Design

Combinand plantele stabilizate cu ramele metalice, Greenmood a dezvoltat o gama de produse de design de calitate inalta, ideale pentru mediile de lucru sofisticate.

Absoarbe sunetul, linisteste ambientul, destinde spiritul


Colectie Design

Colectie Custom

Plantele stabilizate ofera posibilitati nesfarsite de creatii de design interior, de la Pereti Verzi, la Logouri Vegetale, Rame cu Muschi sau orice fel de lucrari arhitecturale personalizate...

Va concretizeaza toate dorintele


Colectie Custom
A Sample Box full of inspiration

A Sample Box

full of inspiration

Open up to new ideas when discovering the textures, colors and properties of our mosses and foliage. We believe that one of the best ways to get inspired is to get familiar with the matter of the object.

Our new Sample Box was designed to be compact, ecological and fancy. It is made of recycled cardboard with a magnetic closing system and the moss containers are made entirely from cork and water based glue.

We have designed a compact Sample Box in order to meet all your needs.

Inside the box you will find the following items:

 • Forest sample
 • Powder coating colors
 • Greenmood folder
 • Ball Moss
 • 2 best selling colors of Reindeer Moss
 • Velvet Leaf
A Sample Box full of inspiration
Media

NeoCon 2024
NeoCon 2024

Events
10/06/2024

Meet us at NeoCon to delve into the world of tomorrow's design!

CDW 2024
CDW 2024

Events
21/05/2024

Join us at our London Showroom, to celebrate the 13th edition of Clerkenwell Design Week, taking place from 21st to 23rd May.

ICFF 2024
ICFF 2024

Events
19/05/2024

In a few weeks from now our team will be present at ICFF in New York and we hope to meet you there!

Contact us