Colectie Design

Combinand muschiul si plantele stabilizate natural cu ramele metalice, Alain Gilles si Greenmood au dezvoltat o gama de produse de inalta calitate, ideale pentru mediile de lucru sofisticate. Acestea aduc seninatatea naturii in spatiul dumneavoastra interior. 


Despre colectie

Cream medii de lucru motivante

Cream medii de lucru motivante

Conceptul, dezvoltat de Alain Gilles, aduce splendoarea lumii naturale in spatii comerciale si ii conecteaza pe cei care lucreaza acolo si pe clientii acestora cu beneficiile plantelor stabilizate. Fiecare produs al colectiei actioneaza nu numai ca un fonoabsorbant natural, ci ajuta totodata si la reducerea stresului si la promovarea unei stari generale de bine, pe care o gasim de obicei atunci cand ne plimbam in natura.

Absoarbe sunetul
Linisteste ambientul
Destinde spiritul

Secretul unui interior de birouri bine echilibrat nu sta doar in aspect si functionalitate, ci si in sonoritatea sa. Poluarea sonora in spatiile de lucru duce la scaderea concentrației, niveluri reduse de productivitate, stres crescut si disconfort...

Solutia este reducerea acestui zgomot ambiental in beneficiul tuturor utilizatorilor spatiului (management, angajați, vizitatori si clienti). Produsele Greenmood sunt special concepute pentru a absorbi zgomotul in mod natural. Toate produsele sunt realizate folosind muschi stabilizat, beneficiile acustice situandu-se in prim-planul procesului creativ. 

Absoarbe sunetul  Linisteste ambientul Destinde spiritul
Contact us