Design Collection

Combinând mușchiul și plantele stabilizate natural cu ramele metalice, Alain Gilles și Greenmood au dezvoltat o gamă de produse de înaltă calitate, ideale pentru mediile de lucru sofisticate. Acestea aduc seninătatea naturii în spațiul dumneavoastră interior. 


Despre colecție

Creăm medii de lucru motivante

Creăm medii de lucru motivante

Conceptul, dezvoltat de Alain Gilles, aduce splendoarea lumii naturale în spații comerciale și îi conectează pe cei care lucrează acolo și pe clienții acestora cu beneficiile plantelor stabilizate. Fiecare produs al colecției acționează nu numai ca un fonoabsorbant natural, ci ajută totodată și la reducerea stresului și la promovarea unei stări generale de bine, pe care o găsim de obicei atunci când ne plimbăm în natură.

Absoarbe sunetul
Liniștește ambianța
Destinde spiritul

Secretul unui interior de birouri bine echilibrat nu stă doar în cum arată și în cum funcționează, ci și în sonoritatea sa. Poluarea sonoră în spațiile de lucru duce la scăderea concentrației, niveluri reduse de colaborare, stres crescut și disconfort...

Soluția este reducerea acestui zgomot ambiental în beneficiul tuturor utilizatorilor spațiului (management, angajați, vizitatori și clienți). Produsele Greenmood sunt special concepute pentru a absorbi zgomotul în mod natural. Toate produsele sunt realizate folosind mușchi stabilizat, beneficiile acustice situându-se în prim-planul procesului creativ. 

Absoarbe sunetul  Liniștește ambianța Destinde spiritul