Delicatete si dinamism

Delicatete si dinamism

Ring este un element vizual si acustic suspendat in cadrul unui spatiu interior. Este un joc intre un element plin si unul gol - volum si delicatete - ambele incadrate de aceeasi rama exterioara.

Construite din aluminiu, Ring atarna din tavan si poate fi plasat deasupra meselor sau in spatii deschise mari, cum ar fi receptiile cladirilor de birouri. Poate fi utilizat singur sau ca parte a unei serii.

Exista numeroase posibilitati de design folosind elementele Ring care, atunci cand sunt comandate ca un grup, va permit sa dezvoltati elemente contrastante. 


Conectat la tavan

Modelul este disponibil in doua dimensiuni si intr-o gama larga de finisaje prin vopsire in câmp electrostatic si insertii cu plante stabilizate.

Sunt disponibile si finisaje neasortate pentru inelele din metal. Ring prezinta interes vizual si optimizare acustica oricarui interior, in special atunci cand este combinat cu un model Tail similar. 

Inelele acoperite cu muschi ajuta la absorbirea zgomotului ambiental, reducand astfel zgomotul general al unui interior. Acest lucru contribuie la crearea unei atmosfere mai calme si mai linistite.


Conectat la tavan
Modele

 -   SMALL

SMALL
 - LARGE

LARGE
Personalizare

Finisaje in camp electrostatic ale ramelor

Corten -
Corten
Auriu  -
Auriu
Negru mat -
Negru mat
Alb mat -
Alb mat

Gri mat -
Gri mat
Albastru mat -
Albastru mat
Verde stralucitor -
Verde stralucitor
Rosu stralucitor -
Rosu stralucitor
Burgundy stralucitor -
Burgundy stralucitor

Umpluturi

Licheni "Reindeer Moss" -
Licheni "Reindeer Moss"
Muschi bombat "Ball Moss" -
Muschi bombat "Ball Moss"
Plante stabilizate -
Plante stabilizate

Velvet Leaf -
Velvet Leaf

Culori licheni "Reindeer moss"

 -

Ball Moss Colors

Lush (GBM1) -
Lush (GBM1)
Wild (GBM5) -
Wild (GBM5)

Velvet Leaf Colors

Saffron -
Saffron
Zest -
Zest
Wild Mint -
Wild Mint
Natural -
Natural
Absoarbe zgomotul ambiental de deasupra

Absoarbe zgomotul ambiental de deasupra

Odata plasate intr-un mediu de lucru, aceste produse ajuta la ameliorarea zgomotului ambiental si la reducerea sunetului general in interior la un nivel acceptabil de decibeli.

Muschiul natural stabilizat asigura calitati de netagaduit de reducere a zgomotului, care au fost testate de un laborator certificat din Belgia.

Contact us