Delicatețe și dinamism

Delicatețe și dinamism

Ring este un element vizual și acustic suspendat în cadrul unui spațiu interior. Este un joc între un element plin și unul gol - volum și delicatețe - ambele încadrate de aceeași ramă exterioară.

Construite din aluminiu, Ring atârnă din tavan și poate fi plasat deasupra meselor sau în spații deschise mari, cum ar fi recepțiile clădirilor de birouri. Poate fi utilizat singur sau ca parte a unei serii.

Există numeroase posibilități de design folosind elementele Ring care, atunci când sunt comandate ca un grup, vă permit să dezvoltați elemente contrastante. 


Conectat la tavan

Modelul este disponibil în două dimensiuni și într-o gamă largă de finisaje prin vopsire în câmp electrostatic și inserții cu plante stabilizate.

Sunt disponibile și finisaje neasortate pentru inelele din metal. Ring oferă interes vizual și optimizare acustică oricărui interior, în special atunci când este combinat cu un model Tail similar. 

Inelele acoperite cu mușchi ajută la absorbirea zgomotului ambiental, reducând astfel zgomotul general al unui interior. Acest lucru contribuie la crearea unei atmosfere mai calme și mai liniștite.


Conectat la tavan
Modele


SMALL

LARGE
Personalizare

Finisaje în câmp electrostatic ale ramelor:

Oțel Corten
Oțel Corten
Auriu
Auriu
Negru mat
Negru mat
Alb mat
Alb mat

Umpluturi:

Licheni Reindeer Moss
Licheni Reindeer Moss
Mușchi Ball Moss
Mușchi Ball Moss
Forest
Forest

Reindeer Moss colors


Absoarbe zgomotul ambiental de deasupra

Absoarbe zgomotul ambiental de deasupra

Odată plasate într-un mediu de lucru, aceste produse ajută la liniștirea zgomotului ambiental și la reducerea sunetului general în interior la un nivel acceptabil de decibeli.

Mușchiul natural stabilizat asigură calități de netăgăduit de reducere a zgomotului, care au fost testate de un laborator certificat din Belgia.

Contact us