Relaxarea mediilor de lucru

Relaxarea mediilor de lucru

Pillars este conceput pentru a conferi un element natural tridimensional unui perete interior. Acoperite cu muschi sau plante stabilizate, modulele simple creeaza extravolum si atrag atentia asupra unui perete care ar fi fost altfel dificil de definit.

Modulele, realizate din aluminiu vopsit in camp electrostatic, pot fi atasate orizontal sau vertical pentru a defini un spatiu sau pot fi folosite drept modele decorative grafice indraznete. Cativa stalpi utilizati impreună pot ajuta de asemenea la definirea unui colt anume dintr-o incapere.


Adauga caracter spatiilor interioare

Stalpii din colectia Pillars sunt perfecti pentru medii de lucru interioare, unde este necesara o ambianta mai naturala si mai relaxata. Pot fi utilizati in receptii mari, holuri, birouri open-space, sali de asteptare si zone de expozitii.

Muschiul ajuta la crearea unei compozitii unitare intre module si, de asemenea, ajutăa la reducerea zgomotelor ambientale in mediile interioare mai largi gratie proprietatilor sale acustice.

Stalpii curbati acoperiti cu muschi pot fi combinati cu module de blocuri din gama Angled Pillars pentru a crea un perete atragator si interesant si sa ofere o stare generala de bine. 


Adauga caracter spatiilor interioare
Dimensiuni

 -

 -

Personalizare

Finisaje in camp electrostatic ale ramelor

Corten -
Corten
Auriu  -
Auriu
Negru mat -
Negru mat
Alb mat -
Alb mat

Gri mat -
Gri mat
Albastru mat -
Albastru mat
Verde stralucitor -
Verde stralucitor
Rosu stralucitor -
Rosu stralucitor
Burgundy stralucitor -
Burgundy stralucitor

Umpluturi

Licheni "Reindeer Moss" -
Licheni "Reindeer Moss"
Muschi bombat "Ball Moss" -
Muschi bombat "Ball Moss"

Culori licheni "Reindeer moss"

 -

Ball Moss Colors

Lush (GBM1) -
Lush (GBM1)
Wild (GBM5) -
Wild (GBM5)
Cand este necesara un ambient mai calm

Cand este necesara un ambient mai calm

Odata plasate intr-un mediu de lucru, aceste produse ajuta la ameliorarea zgomotului ambiental si la reducerea sunetului general in interior la un nivel acceptabil de decibeli.

Muschiul natural stabilizat asigura calitati de netagaduit de reducere a zgomotului, care au fost testate de un laborator certificat din Belgia.Contact us