Pillar


Elemente acustice curbate, care adaugă mai mult volum pereților dumneavoastră

Relaxarea mediilor de lucru

Relaxarea mediilor de lucru

Pillars este conceput pentru a conferi un element natural tridimensional unui perete interior. Acoperite cu mușchi sau plante stabilizate, modulele simple creează extravolum și atrag atenția asupra unui perete care ar fi fost altfel dificil de definit.

Modulele, realizate din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, pot fi atașate orizontal sau vertical pentru a defini un spațiu sau pot fi folosite drept modele decorative grafice îndrăznețe. Câțiva stâlpi utilizați împreună pot ajuta de asemenea la definirea unui colț anume dintr-o încăpere.


Adaugă caracter spațiilor interioare

Stâlpii din colecția Pillars sunt perfecți pentru medii de lucru interioare, unde este necesară o ambianță mai naturală și mai relaxată. Pot fi utilizați în recepții mari, holuri, birouri open-space, săli de așteptare și zone de expoziții.

Mușchiul ajută la crearea unei compoziții unitare între module și, de asemenea, ajută la reducerea zgomotelor ambientale în mediile interioare mai largi grație proprietăților sale acustice.

Stâlpii curbați acoperiți cu mușchi pot fi combinați cu module de blocuri din gama Angled Pillars pentru a crea un perete atrăgător și interesant și să ofere o stare de bine. 


Adaugă caracter spațiilor interioare
DimensiuniPersonalizare

Finisaje în câmp electrostatic ale ramelor:

Oțel Corten
Oțel Corten
Auriu
Auriu
Negru mat
Negru mat
Alb mat
Alb mat

Umpluturi:

Licheni Reindeer Moss
Licheni Reindeer Moss
Mușchi Ball Moss
Mușchi Ball Moss

Reindeer Moss colors


Când este necesară o ambianță mai calmă

Când este necesară o ambianță mai calmă

Odată plasate într-un mediu de lucru, aceste produse ajută la liniștirea zgomotului ambiental și la reducerea sunetului general în interior la un nivel acceptabil de decibeli.

Mușchiul natural stabilizat asigură calități de netăgăduit de reducere a zgomotului, care au fost testate de un laborator certificat din Belgia.Contact us