Sunetul linistii este verde

Sunetul
linistii este verde

Aceasta etajera acustica realizata intr-un design simplu si atractiv a fost creata de catre designerii belgieni Cas Moor si Lieven Musschroot pentru Greenmood si ajuta la ameliorarea sunetelor interioare, in acelasi timp in care ofera si o nota decorativa in casa sau birou.

Teste certificate au fost realizate de catre diverse organizatii care atesta proprietatile acustice ale lichenilor "Reindeer moss".

Culesi manual din padurile din Scandinavia de catre producatori locali, aceste plante naturale albe sunt pigmentate si tratate sa isi mentina culoarea, textura si forma pana la 10 ani. Moony are o structura de fetru care ajuta la proprietatile fono-absorbante ale obiectului.

Etajera acustica simpla si puternica

Moony ofera un spatiu de depozitare comod, in timp ce se prezinta ca element de decor estetic placut si linistitor. Deoarece este realizat din elemente naturale, aduce o nota de natura interioara - indiferent de sezon sau vreme.

Creat meticulos, etajera mica este rezistenta si simplitatea design-ului asigura ca se potriveste in orice decor sau spatiu de lucru.

Etajera acustica simpla si puternica
Dimensiuni

 -


Personalizare

Finisaje in camp electrostatic

Negru mat -
Negru mat

Umpluturi

Licheni "Reindeer Moss" -
Licheni "Reindeer Moss"
 -

 -

Culori licheni "Reindeer moss"

 -

Bucura-te de un cerc de liniste oriunde te-ai afla

Bucura-te de un cerc de liniste oriunde te-ai afla

Reducerea zgomotului discordant si puternic dintr-un spatiu de lucru este recunoscut ca avand multe beneficii. Ajuta angajatii sa se concentreze mai bine atat in lucrul individual cat si in echipe. 


Realizat din materiale hipoalergenice, non-toxice si rezistente la foc, Moony poate fi utilizat in siguranta indiferent de sensibilitatile individuale ale angajatilor sau vizitatorilor. Toate acestea adauga un simt de liniste si frumusete oricarui mediu.Contact us