Framed


Framed este o colectie de 4 serii evocative de panouri din licheni "Reindeer moss" cu rama din stejar masiv.

Colectii

Povesti nelimitate intr-o singura rama

Povesti nelimitate intr-o singura rama

"Framed" este o serie evocativa de panouri inramate realizate din licheni "Reindeer moss". Cu 4 stiluri de design distincte si posibilitati de prindere pe toate laturile, panourile ofera arhitectilor si designerilor o libertate creativa semnificativa.


Formele stilistice permit observatorilor sa isi imagineze ce isi doresc in tonalitatea multipla de forme si linii. Fiecare panou actioneaza ca un catalizator pentru o lume de amintiri si dorinte individuale.

Inramate cu stejar masiv specific realizat pentru Greenmood, fiecare panou este disponibil in 4 dimensiuni diferite - small, medium, large si extra-large. Lichenii vin intr-o varietate de culori astfel incat sa se potriveasca fiecarui tip de design. De asemenea, poti comanda panouri in culori custom in functie de fiecare proiect.

Ideal pentru orice tip de interior, de la rezidential la comercial, colectia "Framed" a fost realizata astfel incat sa perfectioneze orice spate, de la living room la dormitor sau lobby de corporatie.
Povesti nelimitate intr-o singura rama

Estetica vizuala integrata cu proprietati acustice naturale

Precum toate colectiile noastre de design, "Framed" este realizata avand aceleasi proprietati acustice. Zgomotul ambiental este ameliorat in interiorul lichenilor naturali, astfel reducand nivelul sonor dintr-un spatiu interior.


Panourile imbunatatesc nu doar aspectul estetic dintr-un spatiu dar si calitatea auditiva. Lichenii stabilizate detin calitati de fono-absorbtie ce au fost testate in laboratoare certificate.

Estetica vizuala integrata cu proprietati acustice naturale
Estetica vizuala integrata cu proprietati acustice naturale
Studiul prezentat mai jos a fost intreprins intr-un laborator ce demonstreaza proprietatile lichenilor de fono-absorbtie.
Testele au fost realizata in concordanta cu standardul ISO 1654:1997 (masuratori in laborator ale coeficientului de fono-absorbtie folosind 10mp pentru fiecare tip de muschi)
Contact us