Ecran tip phonebooth pentru conversații private

Ecran tip phonebooth pentru conversații private

Comma este un obiect de design decorativ si acustic, montat pe perete, ideal pentru spațiile de birouri corporate, coridoare și lobby-uri. Prezintă mușchi stabilizat pe o parte, iar pe revers, o gama de materiale naturale precum plută și pâslă.

Încadrată într-o structură de oțel vopsit în câmp electrostatic în culoare neagră și cu un mâner incorporat, Comma are beneficii atât decorative cât și funcționale. Când două sunt așezate împreună și rotite spre exterior, ele creează un spațiu privat în care se poate vorbi la telefon sau cu un coleg.

Intimitate naturală și wellbeing la birou

Ecranele acustice Comma sunt disponibile într-o varietate de nuanțe de mușchi și pot fi combinate și potrivite oricărui tip de design de interior.

Ecranele pot fi, de asemenea, utilizate ca partiții între birouri, oferind beneficii de fono absorbție și sentimentul de intimitate, într-un cadru estetic. Acestea contribuie la reducerea stresului și la promovarea wellbeing-ului în mediile de lucru aglomerate.

Intimitate naturală și wellbeing la birou
Dimensiuni


Personalizare

Finisaje în câmp electrostatic ale ramelor:

Negru mat
Negru mat

Umpluturi:

Licheni Reindeer Moss
Licheni Reindeer Moss
Plută
Plută
Fetru
Fetru

Reindeer Moss colors


Când este necesară o ambianță mai calmă

Când este necesară o ambianță mai calmă

Odată plasate într-un mediu de lucru, aceste produse ajută la liniștirea zgomotului ambiental și la reducerea sunetului general în interior la un nivel acceptabil de decibeli.

Mușchiul natural stabilizat asigură calități de netăgăduit de reducere a zgomotului, care au fost testate de un laborator certificat din Belgia.
Contact us