Ecran tip phonebooth pentru conversatii private

Ecran tip phonebooth pentru conversatii private

Comma este un obiect de design decorativ si acustic, montat pe perete, ideal pentru spatiile de birouri corporate, coridoare si lobby-uri. Prezinta muschi stabilizat pe o parte, iar pe revers, o gama de materiale naturale precum pluta si pasla.

Incadrata intr-o structura de otel vopsit in camp electrostatic in culoare neagra si cu un maner incorporat, Comma are beneficii atat decorative cat si functionale. Cand doua sunt asezate impreuna si rotite spre exterior, ele creeaza un spatiu privat in care se poate vorbi la telefon sau cu un coleg.

Intimitate naturala si wellbeing la birou

Ecranele acustice Comma sunt disponibile intr-o varietate de nuante de muschi si pot fi combinate si potrivite oricarui tip de design de interior.

Ecranele pot fi, de asemenea, utilizate ca partitii intre birouri, oferind beneficii de fono absorbtie si sentimentul de intimitate, intr-un cadru estetic. Acestea contribuie la reducerea stresului si la promovarea wellbeing-ului in mediile de lucru aglomerate.

Intimitate naturala si wellbeing la birou
Dimensiuni


Personalizare

Finisaje in camp electrostatic

Negru mat
Negru mat

Umpluturi

Licheni "Reindeer Moss"
Licheni "Reindeer Moss"
Pluta
Pluta
Fetru
Fetru

Culori licheni "Reindeer moss"


Cand este necesar un ambient mai linistit

Cand este necesar un ambient mai linistit

Odata plasate intr-un mediu de lucru, aceste produse ajuta la ameliorarea zgomotului ambiental si la reducerea sunetului general in interior la un nivel acceptabil de decibeli.

Muschiul natural stabilizat asigura calitati de netagaduit de reducere a zgomotului, care au fost testate de un laborator certificat din Belgia.
Contact us