100% Natural  0% Întreținere

100% Natural
0% Întreținere

Proiectăm și creăm pereți vegetali, ecrane, mobilier și diverse alte produse de design și arhitecturale folosind o varietate de plante stabilizate 100% naturale.

Principala lor caracteristică este că, spre deosebire de pereții vegetali vii, nu necesită niciun fel de întreținere, datorită procesului de stabilizare.

Bucurați-vă de calitățile estetice și acustice fără egal ale naturii mulți ani și fără nicio întreținere!Stabilizarea vegetală este un proces unic și ecologic. Tratamentul de conservare este realizat fără adăugarea de toxine, chimicale sau componente periculoase.

Iată o scurtă prezentare a procedurii:

  • Planta este culeasă manual în momentul ideal din punct de vedere al aspectului estetic, într-un mod durabil care prezervă pădurea.
  • Această plantă proaspăt recoltată intră într-un proces brevetat pentru a absorbi un amestec specific dintr-o formulă de conservare 100% vegetală și biodegradabilă.
  • Lichidul de conservare înlocuiește seva și apa din interiorul plantei, formând efectiv un „stop-cadru” al naturii, creând un produs unic și pe deplin natural. Frunzișul sau mușchiul stabilizate rămân frumoase și neschimbate ani de zile, fără a fi nevoie de udare, de lumină naturală și de nicio altă formă de întreținere.

100% Natural  0% Întreținere

De la concepție
la instalare

Cu ani de experiență, știm cum să vă sfătuim cu privire la cele mai bune alegeri care să se potrivească cerințelor dumneavoastră individuale, chiar din stadiul de concepție.

Rezultatul: un produs care corespunde dorințelor dumneavoastră, instalat de noi sau, alternativ, care vă este livrat în stare perfectă.

De la concepție la instalare
De la concepție la instalare


Fie că doriți un logo vegetal, un perete vegetal, rame sau o combinație a acestora și multe altele, vă putem ajuta. Echipa noastră de profesioniști va avea grijă de proiectul dumneavoastră până când veți fi complet mulțumit.

Studiem fiecare cerere de proiect și oferim estimări gratuite, așa că nu ezitați și contactați-ne!


Soluțiile acustice nu au arătat niciodată atât de natural

Soluțiile acustice nu au arătat niciodată atât de natural

Produsele noastre sunt special concepute pentru a absorbi zgomotul în mod natural. Toate sunt realizate folosind mușchi stabilizat, beneficiile acustice situându-se în prim-planul procesului creativ.

Un laborator certificat ne-a furnizat rapoarte detaliate care demonstrează calitățile de necontestat ale mușchiului natural stabilizat de a reduce zgomotul.


Secretul unui interior de birouri bine echilibrat nu stă doar în cum arată și în cum funcționează, ci și în sonoritatea sa. În multe birouri și spații de lucru zgomotul de fundal depășește cu mult nivelul recomandat de 45 decibeli.

Rezultatul? Scăderea concentrației, niveluri reduse de colaborare, dureri de cap, stres și disconfort.

Soluția este să se reducă acest zgomot ambiental, iar acest lucru este realizat cel mai bine cu elemente acustice care reduc propagarea sunetului, reverberația și ecoul.

Odată plasate într-un mediu de lucru, produsele noastre ajută la atenuarea zgomotului ambiental și la reducerea sunetului general în interior la un nivel acceptabil de decibeli. 

Sună bine, arată bine și vă ajută să vă simțiți bine.


Soluțiile acustice nu au arătat niciodată atât de natural
Descoperiți produsele noastre

Design Collection

Combinând plantele stabilizate cu ramele metalice, Greenmood a dezvoltat o gamă de produse de design de calitate înaltă, ideale pentru mediile de lucru sofisticate.

Absoarbe sunetul, liniștește ambianța, destinde spiritul


Design Collection

Soluții personalizate

Plantele stabilizate oferă posibilități nesfârșite de creații de design interior, de la Pereți Vegetali, la Logouri Vegetale, Rame cu Mușchi sau orice fel de lucrări arhitecturale personalizate...

Vă concretizează toate dorințele


Soluții personalizate
Insights

Greenmood at Architect@Work, Paris 2020
Greenmood at [email protected], Paris 2020

Events
24/09/2020

Come see us at [email protected] at the PARIS EVENT CENTER in France from the 24th till the 25th of September 2020.

Appearance in the interior design magazine Interni China
Appearance in the interior design magazine Interni China

News
09/03/2020

Greenmood appeared in the famous Chinese interior design magasine Interni

Greenmood in Le Monde's article from Maison & Objet 2020
Greenmood in Le Monde's article from Maison & Objet 2020

News
13/02/2020

Greenmood made an appearance in the famous french newspaper Le Monde in their article from the Maison & Objet exhibition.

Contact us