Soluții personalizate

Oricare ar fi viziunea dumneavoastră, creăm și vă sfătuim cu privire la cele mai bune opțiuni, de la reducerea zgomotului ambiental până la estetica spațiului dumneavoastră interior. Diferitele noastre tipuri de mușchi și plante naturale stabilizate oferă o mare versatilitate, permițând posibilități infinite de creații de design interior, îndeplinindu-vă toate dorințele.

Soluții complementare

Despre soluțiile personalizate

Produse fabricate manual 100%

Produse fabricate manual 100%

Proiectăm și furnizăm toate elementele structurale și naturale de care aveți nevoie pentru a reduce nivelurile sonore și a îmbunătăți aspectul vizual al interiorului. Grație procesului ecologic unic, mușchiul și plantele folosite de noi nu necesită întreținere: nu trebuie nici tăiate, nici udate, nu au nevoie nici măcar de lumină naturală. 


Soluții acustice inspirate din natură

Secretul unui interior de birouri bine echilibrat nu stă doar în cum arată și în cum funcționează, ci și în sonoritatea sa. Poluarea sonoră în spațiile de lucru duce la scăderea concentrației, niveluri reduse de colaborare, stres crescut și disconfort...

Soluția este reducerea acestui zgomot ambiental în beneficiul tuturor utilizatorilor spațiului (management, angajați, vizitatori și clienți). Produsele Greenmood sunt special concepute pentru a absorbi zgomotul în mod natural. Toate produsele sunt realizate folosind mușchi stabilizat, beneficiile acustice situându-se în prim-planul procesului creativ. 

Soluții acustice inspirate din natură