Iti inconjoara lumea cu culoare si calm

Iti inconjoara lumea cu culoare si calm

Realizat de Luca Giacomelli si Lorenzo Rossotti de la Studio Nove 3 din Italia, discul are un diametru de 40cm si vine in 4 culori solide. Belt poate fi expus atat ca decoratiune de sine statatoare sau ca parte dintr-o serie, ce isi va pastra frumusetea pentru multi ani fara a fi necesara nici un fel de intretinere.

Proprietatile de fono-absorbtie si ameliorare a sunetului sunt amplificate de suportul din fetru si coarda de lana care sustine discul. Realizat din produse naturale, ofera o baza sigura pentru lichenii non-toxici, biodegradabili si rezistenti la foc.


Antreneaza mintea si imbogateste spiritul


Oriunde traim, muncim si ne jucam, crearea unui spatiu incarcat cu frumusetea naturii este benefic pentru starea noastra de bine fizica si emotionala.

Belt nu doar ca ofera solutii fonice pentru zgomotul iritant, dar se prezinta si ca un focus vizual cu o textura interesanta, o forma calma si culori linistite. Toate acestea combinatii contribuie la un ambient mai sanator si mai fericit oriunde Best este expus.Antreneaza mintea si imbogateste spiritul
Dimensiuni

 -


Personalizare

Fetru

Gri -
Gri
Alb -
Alb

Umpluturi

Licheni "Reindeer Moss" -
Licheni "Reindeer Moss"
Muschi bombat "Ball moss" -
Muschi bombat "Ball moss"

Velvet Leaf -
Velvet Leaf

Culori licheni "Reindeer moss"

 -

Ball Moss Colors

Lush (GBM1) -
Lush (GBM1)
Wild (GBM5) -
Wild (GBM5)

Velvet Leaf Colors

Saffron -
Saffron
Zest -
Zest
Wild Mint -
Wild Mint
Natural -
Natural

Contact us